Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD, campanie online cu poze din alte țări. Codrin Ștefănescu atac acid către reporterii DIGI

0 273

Jurnaliștii dau iar bătăi de cap social-democraților. PSD se laudă cu poze din alte țări. Codrin Ștefănescu reacționează.

Partidul Social Democrat, notează cei de la Digi24, au început o campanie online fulger. Campania a fost anunțată de multă vreme de către liderul PSD, Liviu Dragnea. Reprezentanții partidului vor să pună în lumină marile realizări ale guvernării social-democrate, însă, pare-se că dovezile acestei dezvoltări rapide a nației, vin din alte țări. Reporterii Digi24 acuză că PSD se laudă cu poze care sunt, de fapt, din alte țări.

Astfel o poză ce ar trebui să pună în evidență modernizările prin care a trecut Gara din Târgu Mureș reprezintă de fapt gara din Kiev. Un alt exemplu este legat de subiectul suprafețelor irigate din România. Poza care susține această afirmație este, scriu tot cei de la Digi, cumpărată de pe site-ul Shutterstock.

gara
Foto: Digi24
gara targu mures
Foto: Gara Târgu Mureș, Digi24

Aceste idei ale jurnaliștilor nu au trecut necriticate de către mai marii PSD. Codrin Ștefănescu a izbucnit la adresa reporterilor afirmând că „voi cei de la Digi căutați numai rahatul, în fiecare comună din România sunt în medie 3 șantiere, în momentul de față, în lucru.”

irigatii
Foto:Digi24
irigatii shutterstock
Foto: Shutterstock

Totodată PSD se dezminte de pagina de Facebook pe care apar unele din realizările guvernării și de așa-zisa campanie online promovată de aceasta.„Sunt foarte multe pagini pe care nu le asumăm noi. Nu sunt ale noastre, sunt o grămadă de fani. Numai în partid sunt 535.000 de membri care au cont pe Facebook, plus alte milioane care votează. Nici măcar echipa noastră de online nu poate monitoriza toate paginile de se nasc”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More