Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Cluj acuză Consiliul Județean de subfinanțarea proiectului Tetarom IV

0 293

Printr-un comunicat de presă, PSD Cluj acuză faptul că majoritatea PNL a Consiliului Județean Cluj blochează posibilitățile de atragere a noi investitori.

Război între PSD Cluj și majoritatea PNL a Consiliului Județean Cluj. Primii acuză faptul că PNL blochează orice încercare de atragere a unor noi investitori prin subfinanțarea Parcului industrial Tetarom IV. Parcul a fost proiectat în comuna Feleacu, pe 85 ha, și cei de la PSD consider că „este o promisiune nerealizată a majorităţii PNL din Consiliul Judeţean Cluj şi a preşedintelui Alin Tişe”.

„PNL şi Alin Tişe au blocat prin subfinanţare proiectul Tetarom IV! Chiar dacă au promis în 2012, apoi 2016, că vor construi parcul industrial în Feleacu, consilierii liberali şi Executivul Consiliului Judeţean Cluj au subfinanţat proiectul, blocând posibilitatea de atragere a noi investitori în Cluj. Tetarom IV este un proiect important pentru dezvoltarea şi bunăstarea clujenilor, proiect care trebuie susţinut fără rezerve. PSD susţine extinderea şi înmulţirea parcurilor industriale şi spre alte localităţi din Cluj, având în vedere faptul că municipiul Cluj-Napoca este un centru educaţional de excepţie, universităţile clujene generând aproape pentru orice domeniu, forţă de muncă înalt calificată” se afirmă virulent într-un comunicat de presă publicat de către Agerpres.ro.

În același timp se atacă anumite promisiuni ale lui Alin Tișe, promisiuni numite „imaginare”. „De-a lungul anilor, în cele două mandate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe a promis că va aduce investitori, investiţii, multinaţionale de renume din Occident în parcurile industrial clujene. La parcuri industriale imaginare, precum TETAROM IV, V şi parţial I, avem parte şi de investitori imaginari. Este memorabil anunţul privind sosirea indienilor de la Tata Motors la Cluj, apoi informările privind negocieri de succes cu ‘mari companii’ din occident sau Asia” continuă același comunicat de presă.

Finalul comunicatului vine cu o oarecare tentă moralistă căci Horia Nasra, președintele PSD Cluj, arată cu degetul către schimbarea directorilor de regii ca fiind singura preocupare a Consiliului Județean Cluj.

„În fapt, de doi ani, marii investitorii străini nu au pus piciorul în judeţul Cluj. Şi până la urmă cine ar fi interesat de parcurile industriale din subordinea Consiliului Judeţean Cluj, când singura preocupare a Executivului este să schimbe directorii din regii?” au fost afirmațiile lui Horia Nasra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More