Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Cluj caută nod în papură. Acuză că monumentul lui Avram Iancu a fost „alterat”

1 240

În anul Centenarului marile probleme ale ţării par a fi trecute cu vederea de cei aflaţi la guvernare, însă PSD Cluj găseşte motive pentru a trece cu vederea adevăratele greutăţi. Este cazul monumentului Avram Iancu din Huedin considerat a fi fost „alterat” în urma unei reabilitări.

PSD Cluj, prin Horia Nasra, acuză că demersul de reabilitare al monumentului lui Avram Iancu din Huedin, binevenit de altfel în an Centenar, este umbrit la propriu, soclul monumentului fiind acoperit cu armătură de fier şi un strat de adeziv. Conform deputatului Horia Nasra această „reabilitare” a alterat opera artistului Romulus Ladea, piatra de granit de pe soclul monumentului având o valoare simbolică importantă, reprezentând stâncile Munţilor Apuseni, notează Agerpres.

”Lucrările de reabilitare şi de curăţare la monumentul lui Avram Iancu din Huedin au fost avizate de Direcţia Judeţeană de Cultură Cluj însă NU în această formă. Cu siguranţă că în referatul privind obiectivul ‘Reparaţii soclul şi curăţare statuie Avram Iancu’ nu era inclusă deteriorarea monumentului… Îi solicit domnului primar Mircea Moroşan să explice cum s-a ajuns la această alterare şi Direcţiei Judeţene de Cultură Cluj un punct de vedere” este citat de către Agerpres deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. LUCIAN TOMSA spune

  Vai de mine dle. NASRA,chiar asa?
  Pai mai TOV. PESEDISTI VOI CARE SUNTETI INTRUCHIPAREA INCULTURII,AL HOTIEI SI AL CORUPTIEI VOI INDRAZNITI,AVETI TUPEUL SA VORBITI DE ALTERARE?
  Voi cu VIORICA VASILICA DANCILA PROASTA ROMANIEI,CU ANDRUSCA,VOI PESEDISTI EXCROCI CU DOCTORATE FABRICATE SI DIPLOME DIN FABRICA DE DIPLOME A LUI DRAGNEA-15.000 VOI SUNTETI INDIGNATI?
  Bey NASRA NERUSINATULE SA INTRI IN PAMINT DE RUSINE-MAI PE VOI DACA VA PUNEM SA TRECETI TESTUL PENTRU OBTINEREA CETATENIEI ROMANE,90% DE PESEDEI IL PICA.
  Cum iti permiti tu o unealta a coruptilor sa vorbesti,ai fost in TG. JIU SA VEZI CE AU FACUT NENOROCITII DE PESEDEI CU OPERELE LUI BRINCUSI?
  Ce mizerii fac primarii vostri,GEN MORAR COSTAN DE LA DEJ CARE IMBOLNAVESTE COPII IN OBIECTIVUL TURISTIC TOROC………
  SPER CA ACESTA ORGANIZATIE CRIMINAL-MAFIOTA PSD SA DISPARA SA FITI SCOSI IN AFARA LEGII,TILHARILOR.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More