Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Cluj despre Alin Tişe. „Preşedintele ZERO realizări”

5 598

PSD Cluj a lansat un atac la adresa lui Alin Tişe. Motivul este starea deplorabilă a drumului din zona Luna de Sus, Săvădisla, Băişoara şi Iara.

PSD Cluj se ia la bătaie cu Preşedintele CJ, Alin Tişe. Motivul principal al luptei este starea drumului DJ 107 M, „o bătaie de joc la adresa clujenilor din Luna de Sus, Săvădisla, Băişoara şi Iara!” după cum afirmă reprezentanţii PSD Cluj.

„În mai multe rânduri, preşedintele ZERO realizări, dl. Alin Tişe, a promis refacerea drumului. Astăzi, lucrările de reabilitare tărăgănează şi clujenii din zonă riscă să intre în iarnă cu gropi uriaşe pe jumătate din drum iar pe restul fără asfalt, întreaga zonă transformându-se într-un nor pe praf atunci când este tranzitată” au mai adăugat reprezentanţii PSD Cluj prin intermediul unui comunicat de presă transmis către Agerpres.

Deputatul Horia Nasra, preşedinte al PSD Cluj, a declarat de asemenea „că mă gândesc foarte serios să propun clujenilor şi colegilor un referendum pentru demiterea Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj”.

„Îl somez pe Alin Tişe să facă bine să iasă în teren şi să vadă realitatea, cum oamenii îşi distrug maşinile pe acest drum jalnic. Tişe doarme pe el iar drumurile judeţene sunt adevărate bombe cu ceas! Are la dispoziţie câteva zile să facă ceva, în caz contrar mă gândesc foarte serios să propun clujenilor şi colegilor un referendum pentru demiterea Preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj”, a declarat Horia Nasra.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. INGERASUL ROSU spune

  Hopaaaaaaaaaa,ORGANIZATIA CRIMINAL-INFRACTIONALA ,indrazneste sa scoata capul din balegar.
  ALOOOOOOOOOOOOO PSD,ORGANIZATIE DE TRADATORI AI NEAMULUI ROMANESC ,NU VA ESTE RUSINE.
  Ati distrus tara asta,ATI FURAT-O ATI INGENUNCHIAT-O,I-ATI PUS-O IN BRATA LUI VOCTOR ORBAN-SI VOI VORBITI DE PRES. ZERO’
  Mai nenorocitilor-CU GUVERNUL VOSTRU DE ANALFABETI,CU PARLAMENTARII VOSTRII CARE VOTEAZA LEGI NUMAI PENTRU INFRACTORI SI IMPOTRIVA ROMANILOR CINSTITI,CU PRIMARII VOSTRII CARE FURA PINA SIN DIN HOTELURI HIRTIA IGIENICA,VOI INDRAZNITI AVETI CURAJUL SA VORBITI.
  Haideti pe teren,IESITI INCLUJ SA VA VADA ARDELENII,HAIDETI DE 1 DECEMBRIE SI SPUNETI ROMANILOR DE CE SUNTETI TICALOSII NEAMULUI.

  1. Radu spune

   Vorbesti de primarul Pnl ist care a furat peria de pantofi din hotel?Sau aici la Cluj de Apostu,Bica,Uioreanu?! Am uitat de Seplecan cu studiile lui….sunteti penibil mister

 2. Anonim spune

  Oare sunt aceeasi cetățeni care il susțin pe Dragnea in acest PSD Cluj.?

 3. Dan Ilea spune

  Este foarte adevărat că drumul(fosta șosea)Luna de Sus-Iara,a fost făcut praf și pulbere,si la propriu și la figurat.Este un dezastru ceea ce au făcut,au distrus-o complect,și-au luat sculele și utilajele și au plecat.Cum este posibil ca nicio auroritate a statului să se autosesizeze și să ancheteze ce se întâmplă.Și-au bătut joc de acei oameni care circulă zilnic pe acest drum și de cei care locuiesc în acele zone și respiră praful provocat de circulația mașinilor.Nu trebuie făcut politică,aceste lucruri nu ar trebui să provoace discuții politice,nu ar trebiu să aibă vreo culoare politică,aceste lucruri ar trebui făcute cu cea mai mare atenție și serozitate,pentru că este vorba despre un drum care a fost distrus și abandonat.Oare ,,câinele de pază a democrației”pe unde este?

 4. Dan spune

  Trăiască și înflorească Partidul Slugoilor lui Dracnea 😈 !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More