Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Dej a depus plângere la Biroul Electoral împotriva PNL

1 65

Mii de dejeni au fost bombardați în această dimineață cu SMS-uri prin care sunt îndemnați să iasă la vot. Drept urmare, cei de la Partidul Social Democrat au depus o plângere la Biroul Electoral Municipal.

Mesajul text, expediat în jurul orelor 8 dimineața, îndemna cetățenii să voteze schimbarea, SMS-ul fiind semnat la final de PNL Dej:

”Prezența dumneavoastră la vot este decisivă pentru viitorul Dejului. Azi votăm împreună schimbarea! Nu lăsa pe alții să decidă viitorul tău! PNL Dej”

sms pnl alegeri locale 2016-06-05 08.29.49

 

În replică, reprezentanții PSD Dej au depus la Biroul Electoral Municipal o plângere împotriva celor de la PNL Dej:

„Plângere prin care vă solicităm luarea măsurilor prevăzute de lege, pentru desfăşurarea campaniei electorale în condiţiile prevăzute de lege, având în vedere următoarele fapte: În cursul zilei de azi, 05.06.2016,ora 08  anumite persoane, au transmis și transmit în continuare, mesaje prin SMS, către alegătorii din Municipiul Dej, prin care solicită ca aceștia să se prezinte la vot și să voteze candidații Partidul Național Liberal (PNL). Prin faptele susmenționate, sunt încălcate prevederile Legii nr.115/2015 privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, motiv pentru care am promovat prezenta plângere.”

Urmează ca reprezentanții BEM să analizeze această plângere și să ia măsurile care se impun în baza legii, în cazul în care se constată o încălcare a prevederilor legale.

Vedeți aici toate informațiile relevante despre ziua alegerilor locale la Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. rus alin spune

    as zice ca mai degraba lupul striga lupul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More