Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD a depus plângere la poliție împotriva PMP la Cluj-Napoca – VIDEO

0 56

ziua politiei 41

Un prim incident electoral a fost semnalat în această dimineață la Cluj-Napoca, unde PSD a depus plângere la poliție împotriva PMP pentru campanie electorală în ziua alegerilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, o autoutilitară pe care erau lipite afișe cu Partidul Mișcarea Populară a fost sesizată în această dimineață în zona cartierului Gruia.

Nasra susține că șoferul autoutilitarei l-a înjurat, după ce a fost întrebat de către reprezentantul PSD dacă face campanie electorală. Șoferul a plecat ulterior, însă Nasra spune că a depus deja plângere la poliție în urma acestui incident.

Reprezentanții IPJ Cluj verifică acest incident, urmând să ia măsurile care se impun.

Someșeanul.ro vă ține la curent pe parcursul întregii zile cu informații despre procesul electoral, știri din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Sălaj, dar și de la nivel național, precum și știri despre eventualele evenimente deosebite legate de alegeri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More