Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD ia din nou foc. Darius Vâlcov, consilier al premierului, gafe care au dus la un val enorm de critici

0 1.358

Darius Vâlcov, consilier al premierului și apropiat al liderului PSD, a dat noi aripi conflictului cu opoziția. A postat pe Facebook fișa medicală a unui protestatar, participat la mitingul din 10 august, și compară mișcarea #rezist, dar și pe Klaus Iohannis, cu elemente ale nazismului.

Conform postului de televiziune Digi24, Darius Vâlcov, consilier al premierului și apropiat al liderului PSD, a făcut gesturi care i-au atras critici dure din partea opoziției. Se cere demiterea acestuia.

Se pare că acesta a postat pe Facebook fișa medicală a unui protestatar, participant la mitingul din 10 august. Aceasta a fost eliberată de un medic psiholog și aparține lui Sandu Matei, unul dintre membrii #rezist. Postarea a fost ulterior ștearsă însă Vâlcov a gafat a doua oară.

A postat, tot pe contul său personal de Facebook o fotografie în care îl compară pe Klaus Iohannis, Președintele României cu Adolf Hitler. Lângă fotografie Vâlcov ar fi scris „#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care arătam ca un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost stearsa”. Sandu Matei a declarat că îl va acționa în instanță pe Vâlcov.

Aceste acțiuni ale lui Darius Vâlcov au avut ca și efect o furtună de critici, iar acuma se cere demiterea acestuia.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.