Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD ia din nou foc. Darius Vâlcov, consilier al premierului, gafe care au dus la un val enorm de critici

0 1.440

Darius Vâlcov, consilier al premierului și apropiat al liderului PSD, a dat noi aripi conflictului cu opoziția. A postat pe Facebook fișa medicală a unui protestatar, participat la mitingul din 10 august, și compară mișcarea #rezist, dar și pe Klaus Iohannis, cu elemente ale nazismului.

Conform postului de televiziune Digi24, Darius Vâlcov, consilier al premierului și apropiat al liderului PSD, a făcut gesturi care i-au atras critici dure din partea opoziției. Se cere demiterea acestuia.

Se pare că acesta a postat pe Facebook fișa medicală a unui protestatar, participant la mitingul din 10 august. Aceasta a fost eliberată de un medic psiholog și aparține lui Sandu Matei, unul dintre membrii #rezist. Postarea a fost ulterior ștearsă însă Vâlcov a gafat a doua oară.

A postat, tot pe contul său personal de Facebook o fotografie în care îl compară pe Klaus Iohannis, Președintele României cu Adolf Hitler. Lângă fotografie Vâlcov ar fi scris „#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist Postarea prin care arătam ca un lider #rezist este sandilău cu acte mi-a fost stearsa”. Sandu Matei a declarat că îl va acționa în instanță pe Vâlcov.

Aceste acțiuni ale lui Darius Vâlcov au avut ca și efect o furtună de critici, iar acuma se cere demiterea acestuia.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More