Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD ironizat din nou de PNL. #NimicEștiTuChallenge

0 126

PSD este din nou luat peste picior de către PNL. Liberalii profită de ieșirile nervoase ale lui Liviu Dragnea și îndeamnă românii la #NimicEștiTuChallenge.

Social Democrații nu au probleme doar cu Alianța USR-Plus. De data aceasta au fost luați peste picior, din nou, de către liberali. Aceștia au landat o campanie online destul de acidă împotriva PSD, pornind de la ieșirea nervoasă a lui Liviu Dragnea. Acesta s-a răstit la un cetățean în Suceava, afirmând „Nimic ești tu!”.

PNL a reacționat rapid și a înregistrat un domeniu de internet sub numele ”nimicestitu.ro”. Acesta redirecționează către pagina de internet a campaniei PNL, unde este postat un clip care îl arată pe Liviu Dragnea la mitingul desfășurat joi la Suceava și pe susținătorii săi agresându-l pe suceveanul care a avut curajul să răspundă cu ”nimic” la întrebarea președintelui PSD ”Ce am făcut noi?”.

De asemenea PNL îndeamnă românii la #NimicEștiTuChallenge. Oamenii sunt îndemnați să-și posteze pe paginile de Facebook un mesaj pentru Liviu Dragnea. Mesajul este „Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Și ai să vezi că nimic ești tu!”.

”PNL lansează campania #NimicEstiTuChallenge. Toți românii sunt invitați să se filmeze și sa-și posteze următorul mesaj pentru Liviu Dragnea, pe paginile personale de facebook: Eu nu sunt un nimic. Pe 26, votez! Și ai să vezi că nimic ești tu! Vă provoc să vă înregistrați cu acest mesaj, adresat lui Liviu Dragnea si să postați filmul pe paginile vostre de Facebook, cu hashtag #NimicEstiTuChallenge E timpul să scăpam de PSD. E timpul României”, a declarat un reprezentant al PNL.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More