Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Maramureș a depus listele cu candidații pentru alegerile parlamentare

0 218

PSD Maramures a depus la Biroul Electoral Judetean Maramures listele de candidati pentru Parlamentul Romaniei, atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat.

Dosarele de candidatura au fost acceptate in unanimitate, iar lista social-democratilor este compusa in totalitate din maramureseni, oameni care reprezinta diferite domenii de activitate extrem de importante: sanatate, educatie si munca, economie, transport si finante, sport, mediul de afaceri, a aratat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Pentru Senatul Romaniei, lista este deschisa pe prima pozitie de ec. Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta ”Dr. Constantin Opris”,  pe locul doi se afla profesorul Liviu Marian Pop, senator, locul trei a revenit inginerului Anton Rohian, director, pe locul patru se afla inginerul Ioan Maties, care detine functia de primar, in timp ce locul cinci il ocupa economistului Liliana Moga, director.

La Camera Deputatilor lista este deschisa de inginerul Gheorghe Simon – deputat, urmat de economistul Marius Sorin Ovidiu Bota – senator, de economistul Calin Vasile Andrei Matei – deputat, de profesorul Gheorghe Bogdan Tomoiaga – antreprenor, de medicul Lucia Osan, inginerul Florin Podina – administrator, de inginerul Marcel Cosma, de economistul Ciprian Daniel Podar – account manager si de inginerul Ileana Pop – consilier parlamentar.

Gabriel Zetea: ”Toti candidatii PSD sunt in primul rand maramureseni, oameni ai locului”

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a declarat ca PSD se tine de cuvant si propune maramuresenilor, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, o lista echilibrata, oameni ai locului, maramureseni cu experienta, femei si tineri.

”Ne tinem de cuvant. Am incercat sa selectam pentru Parlamentul Romaniei oameni care, fiecare pe domeniul lor de competenta, sa duca cu ei experienta acumulata in Maramures. Si fie ca vorbim de Sorina Pintea, cel mai bun manager al unui spital de stat din Romania, de Liviu Marian Pop, un om cu multa experienta in domenii de mare interes pentru maramureseni cum sunt legislatia muncii sau educatia, de Gheorghe Simon sau Bogdan Tomoiaga, oameni care cunosc problemele mediului de afaceri romanesc, de Sorin Bota, unul dintre cei mai respectati specialisti ai PSD in transporturi si fiscalitate, despre Calin Matei, un om pentru care problemele sportului nu mai sunt demult secrete, ne referim la profesionisti in care Maramuresul poate sa aiba incredere.

Vom incerca, in campania electorala, sa vorbim exclusiv despre proiectele si programele de guvernare ale PSD, despre felul in care putem sa imbunatatim cadrul legislativ din Romania, promovand, astfel, o campanie electorala curata. Sper ca si competitorii nostri electorali sa aiba aceleasi ganduri in urmatoarea perioada. Mult succes candidatilor PSD”, a precizat liderul filialei judetene a PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More