Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD Maramureș și condamnarea lui Dragnea. Primarul PSD care are curajul să ceară demisia „șefului”

0 3.346

Un primar PSD din județul Maramureș a ieșit în public cu o primă declarație după condamnarea lui Liviu Dragnea. „Îi solicit public acestuia demisia de onoare” a declarat edilul PSD.

Încep să apară efectele politice ale deciziei luate astăzi în România, de asemenea apar și primele voci care cer eliminarea lui Liviu Dragnea din peisajul politic. Astfel, Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, cere public demisia lui Liviu Dragnea după ce acesta din urmă a fost condamnat azi la închisoarea cu executare.

”În acest context, îi solicit public acestuia demisia de onoare din calităţile deţinute în acest moment, pentru a nu pune în pericol guvernarea şi credibilitatea partidului şi implicit a coaliţiei de guvernare”, a afirmat, conform mediafax.ro, primarul PSD Vladimir Petruț.

Edilul este un critic fervent al modului de acțiune și al comportamentului lui Liviu Dragnea, el fiind și cel care s-a arătat extrem de revoltat cu ocazia mitingului PSD, organizat la București, miting despre care a declarat  „Nu poţi să mergi ca să fii alături de un condamnat penal. Acest miting e pentru iubitorul poporului, condamnatul penal Liviu Dragnea”.

În acest mod, primarul orașului Cavnic a intrat, încă de pe atunci, în conflict direct cu mai marii PSD Maramureș, precum Gabriel Zetea, care a profitat de revolta edilului și a afirmat despre acesta „Primul lucru pe care îl semnalez este acela că Vladimir Petruţ nu mai este de facto membru PSD din februarie 2017, când a anunţat public că renunţă la toate funcţiile deţinute în PSD şi că nu susţine politica partidului.”

Despre revolta împotriva PSD a primarului Vladimir Petruț mai puteți citi și aici.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More