Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PSD și-a lansat oficial candidații pentru primăriile comunelor din zona Dej – FOTO/VIDEO

0 110

În cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc vineri dimineața la sediul filialei Dej a Partidului Social Democrat, au fost anunțați oficial candidații social-democraților la alegerile locale din acest an pentru funcția de primari în comunele din zona Dej.

Alături de deputatul Cornel Itu, președinte PSD Dej, la conferința de presă au fost prezenți Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj, consilierul județean Vasile Sălătioan și Costan Morar, primarul Dejului.

Aceștia au prezentat echipa cu care se vor bate pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie, arătându-și susținerea pentru toți candidații la fotoliile de primar din comunele Colegiului 6.

Trei dintre acești candidați au fost și ei prezenți la conferința de presă de azi, este vorba despre Tiberiu Zelencz (candidat pentru primăria Mica), Nicolae Mureșan (candidat pentru primăria Vad) și Ioan Ișpan (candidat pentru primăria Unguraș).

Acestora li se adaugă Silviu Boldor (candidat și actual primar la Cășeiu), Casian Rus (candidat și actual primar la Cuzdrioara), Augustin Mureșan (Bobâlna), Ioan Moncea (Jichișu de Jos) și Dumitru Oltean (Mintiu Gherlii). Potrivit președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan, candidații pentru primăriile comunelor Câțcău și Chiuiești nu au fost încă desemnați, aceștia urmând să fie anunțați până în 15 martie, când va fi finalizată și lista candidaților pe listele pentru consiliile locale.

Conferința de presă de azi nu s-a rezumat doar la prezentarea celor trei candidați prezenți, în cadrul dezbaterilor reprezentanții PSD și-au anunțat planurile în ceea ce privește campania electorală ce va urma, lista de obiective a candidaților de la nivel local sau județean, dar și o schimbare de tactică în ceea ce privește persoanele pe care se vor axa în continuare. În această privință, Remus Lăpușan a anunțat că atât la nivelul PSD Cluj, cât și la Dej sau la nivel de comune, PSD va adopta o politică bazată pe tineri cu voință de a lupta pentru binele comunității, aducând în față echipe de oameni experimentați și implicați în bunul mers al localităților pe care le reprezintă.

De asemenea, deputatul Cornel Itu, candidatul desemnat de PSD Cluj pentru șefia Consiliului Județean Cluj, a adus în discuție proiectele importante pentru care social-democrații se vor lupta la nivel județean în următorii ani, prezentând totodată, alături de Vasile Sălătioan, obiectivele imediate de investiții la nivelul județului Cluj.

La finalul conferinței de presă, cei trei candidați pentru comunele Mica, Vad și Unguraș, dar și primarul Dejului, Costan Morar, au avut ocazia să-și prezinte programul de candidatură, planurile și idealurile în ceea ce privește conducerea administrativă a localităților pe care le reprezintă.

Vedeți toate declarațiile de azi din conferința de presă, dar și prezentările candidaților la fotoliile de primar în materialul video atașat mai sus.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1083899641672802.1073742184.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More