Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Publicitate

Vă punem la dispoziție diverse modalități de reclamă prin intermediul site-ului de știri regionale Someșeanul.ro, în funcție de dorințele dumneavoastră de promovare.

Site-ul Someșeanul.ro dispune de bannere publicitare de diverse dimensiuni, de la clasicele 336×280 pixeli, până la cele 728×90 pixeli sau care se întind pe toată lățimea site-ului.

Site-ul permite afișarea bannerelor atât pe homepage, cât și în interiorul știrilor, pentru o maximă vizibilitate.

De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

O altă modalitate de promovare este cea a știrilor publicitare, care vor fi introduse într-o secțiune specială. De asemenea, puteți opta pentru reclamă prin advertoriale, care sunt o combinație între știrile normale și cele publicitare, aici fiind incluse articole de promovare pentru produse și companii cu link-uri de trimitere către paginile sau site-ul clientului. Un advertorial rămâne permanent pe site.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

În cazul încheierii unui contract de colaborare pe cel puțin șase luni de zile, se oferă un discount de 10% pentru spațiile publicitare disponibile în ofertă, iar pentru încheierea unui contract pentru 1 an de zile se oferă discount de 20%.

Pentru publicarea de advertoriale, articole publicitare, la solicitarea clientului, Someșeanul.ro percepe un tarif de 300 RON/publicare. În cazul încheierii unui contract pentru publicarea a minim 10 articole publicitare/advertoriale, se acordă un discount de 10%.

Dacă doriți un tip de reclamă personalizată, aceasta se poate discuta prin formularul de Contact, pe adresa de email (redactie@someseanul.ro), sau la numărul de telefon 0744.585.785. Tot aici puteți obține informații despre tipurile de reclamă disponibile.

Oferta publicitate Someseanul 2018

  1. corina30 spune

    Doresc sa vand terenul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More