Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Publicitate

Vă punem la dispoziție diverse modalități de reclamă prin intermediul site-ului de știri regionale Someșeanul.ro, în funcție de dorințele dumneavoastră de promovare.

Puteți alege bannerele clasice, cu dimensiuni diferite, pe care le puteți vedea în imaginea atașată mai jos.

De asemenea, la cerere se pot introduce alte bannere atât în sidebar cât și în interiorul știrilor, în funcție de preferințele clientului în materie de poziționare sau dimensiuni.

O altă modalitate de promovare este cea a știrilor publicitare, care vor fi introduse într-o secțiune specială. De asemenea, puteți opta pentru reclamă prin advertoriale, care sunt o combinație între știrile normale și cele publicitare, aici fiind incluse articole de promovare pentru produse și companii cu link-uri de trimitere către paginile sau site-ul clientului. Un advertorial rămâne permanent pe site.

Dacă doriți alte forme de publicitate, cum ar fi promovarea pe pagina de Facebook sau reclama de tip banner flash, acestea se pot discuta în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru cei care doresc publicarea gratuită de anunțuri de mica publicitate, vă punem la dispoziție secțiunea specială de Anunțuri/Mica publicitate, unde puteți publica singuri anunțurile dumneavoastră în ce categorie și formă doriți.

Pentru cei care optează pentru reclamă pe site-ul Someșeanul.ro pentru minim șase luni, vă oferim un loc de banner gratuit pe site-ul anunțuri.someșeanul.ro.

Dacă doriți un tip de reclamă personalizată, aceasta se poate discuta prin formularul de Contact, pe adresa de email (redactie@someseanul.ro), sau la numărul de telefon 0744.585.785. Tot aici puteți obține informații despre tipurile de reclamă disponibile.

 

oferta-bannere-publicitare-someseanul-2016