Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Punct de sacrificare a mieilor la Dej

0 458

Primăria Municipiului Dej anunță că, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, miei se pot sacrifica în incinta târgului de animale.

Primăria Municipiului Dej anunţă că în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, se vor putea sacrifica miei în incinta târgului de animale.

Astfel în zilele de vineri și sâmbătă, respectiv 26 și 27 aprilie, începând cu ora 07:00, persoanele  care achiziţionează miei, au posibilitatea să îi sacrifice în cadrul punctului de sacrificare autorizat din incinta târgului de animale situat pe strada Sălciilor.

Primăria Municipiului Dej atenționează cetățenii asupra importanței achiziționării  cărnii și a celorlalte produse de origine animală din puncte organizate în condiţiile legii şi amenajate corespunzator, în care se asigură supravegherea sanitară-veterinară şi în care sunt respectate condiţiile de igienă, cerinţele legale privind identificarea şi bunăstarea animalelor şi gestionarea materialului cu risc specific.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More