Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Punct mare obținut de Unirea Dej cu Metalurgistul Cugir

0 63

Unirea Dej - FCM Baia Mare fotbal (4)

Clubul de fotbal Unirea Dej a obținut un punct în urma întâlnirii cu Metalurgistul Cugir, scor 0-0. Partida, disputată în această după-amiază pe Stadionul Municipal Dej, a contat pentru etapa a X-a a seriei a V-a din Liga a III-a.

Prima repriză a fost controlată aproape în întregime de oaspeți, aceștia ratând numeroase ocazii de gol. Fotbaliștii din Cugir puteau intra la cabine în avantaj, însă Cîrstean a luat la țintă bara, în minutul 42. Tot oaspeții au controlat ostilitățile și în partea secundă (o nouă bară în contul lui Cîrstea, în minutul 62), însă la final tabela de marcaj a indicat scor alb, 0-0.

De punctat că Metalurgistul Cugir a ratat a patra victorie consecutivă, în timp ce dejenii obțin un punct prețios cu echipa de pe locul 3.

În etapa următoare, dejenii se deplasează la Sănătatea Cluj, iar Metalurgistul Cugir primește vizita formației Gloria Progresul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More