Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Punct SMURD, în curând, la Florești

0 39
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Cea mai mare comună din România va dispune în viitorul apropiat de un punct SMURD. La sediul Primăriei Floreşti, s-a semnat în această dimineață contractul privind realizarea Remiză PSI / Punct SMURD.

În urma licitaţiei din vara acestui an au depus oferte firmele SC Tompşa Impex SRL – 1.196.114,5 lei fără TVA, respectiv SC Canion Impex SRL – 1.195.052 lei fără TVA, ambele din Cluj-Napoca. Câştigătoare a fost desemnată oferta celor de la Canion Impex, anunță Primăria Florești.

Remiza P.S.I. – Punct SMURD urmează a fi realizată pe strada Eroilor, pe partea dreaptă sens de mers spre ANL, în imediata apropiere a chioşcului de bilete CTP. Termenul de execuţie este de 12 luni de la data semnării contractului. În ceea ce priveşte datele tehnice, regimul de înălţime al construcţiei este P+1, iar suprafaţa desfăşurată utilă totală este de 458 mp.

“Obiectivul este unul de importanţă deosebită pentru locuitorii Floreştiului. În primul rând aceştia nu vor mai fi nevoiţi să aştepte sosirea din Cluj-Napoca a unor echipaje de urgenţă, în caz de incendiu sau probleme de sănătate ori alte aspecte urgente. După finalizarea obiectivului, am discutat deja cu reprezentanţii ISU, Remiza PSI va fi preluată de ISU Cluj şi transformată într-un Punct SMURD. Acesta este un nou pas spre asigurarea unor condiţii cel puţin decente de trai floreştenilor. De asemenea, avem şi alte proiecte demarate, pe care le vom anunţa zilele viitoare. M-am luptat pentru ca din bugetul record pe acest an, 81,2 milioane lei, o mare parte, 55 milioane lei, să meargă la Investiţii. Iar acum rodul acestor eforturi începe să se vadă”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More