Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

R.A.R. și polițiștii rutieri, controale în Beclean

0 132

Polițiștii și specialiștii R.A.R. au efectuat verificări pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecțiunile tehnice ale autovehiculelor

Potrivit celor de la IPJ Bistrița-Năsăud, în cursul zilei de ieri, 1 septembrie, polițiștii din Beclean împreună cu reprezentanții R.A.R. Bistrița-Năsăud, au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecțiunilor tehnice ale autoturismelor.

Astfel, pentru verificarea stării tehnice, au fost oprite în trafic pentru control mai multe autovehicule care circulau pe drumul național 17, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni în valoare de 3.335 lei.

Din totalul acestora, 6 au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice, constatate de specialiștii Registrului Auto Român Bistrița-Năsăud. Totodată, ca măsură complementară, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare, 3 dintre acestea pentru nereguli la sistemele de iluminare și 1 pentru inspecția tehnică periodică expirată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More