Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

R.A.R.-ul în acțiune. Amenzi de peste 10 mii de lei

0 217

Cei de la IPJ Bistrița Năsăud transmit faptul că ieri, 11 martie, au avut loc verificări ale polițiștilor și specialiștilor R.A.R. pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defecțiunile tehnice ale autovehiculelor.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi împreună cu polițiști locali și reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanţa Bistriţa-Năsăud au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor produse din cauza defecțiunilor tehnice ale autoturismelor.

Au fost oprite în trafic pentru control 35 de autovehicule care circulau pe raza localității Ilva Mică. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 de sancţiuni în valoare totală de 10.730 lei.

Totodată, ca măsură complementară, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, 2 dintre acestea pentru nereguli la sistemele de iluminare, 2 pentru nereguli la sistemele de iluminare și inspecția tehnică periodică expirată și 3 pentru inspecția tehnică periodică expirată, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More