Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Raluca Turcan, desemnată președinte interimar al PNL

0 45

Deputatul Raluca Turcan a fost desemnată de BPN al PNL președinte interimar al formațiunii până la organizarea unui congres de alegere a unei noi conduceri, au precizat, pentru AGERPRES, surse participante la reuniune.

Raluca Turcan a declarat, în şedinţa BPN, că vine pe un rezultat bun, un rezultat de echipă în Sibiu, „cu oameni noi şi profesionişti, cu respectarea criteriilor de integritate”, potrivit surselor citate.

Principala responsabilitate a preşedintelui interimar va fi organizarea congresului, la care va fi aleasă o conducere cu puteri depline, programat pentru începutul anului viitor.

Teodor Atanasiu şi preşedintele filialei PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, au fost propuşi pentru funcţia de secretar general, urmând ca BPN al PNL să decidă care dintre cei doi vor ocupa funcţia deţinută până de curând de Ilie Bolojan, au spus marţi, pentru MEDIAFAX, surse din PNL.
Deputatul PNL Cătălin Predoiu a anunţat la şedinta conducerii formaţiunii liberale că va candida la preşedinţia PNL, la congresul de anul viitor, anunţul fiind primit cu aplauze de către colegii săi, a spus marţi pentru MEDIAFAX surse liberale.

În şedinţa BPN, prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia PNL, anunţul său fiind primit cu aplauze de către colegii de partid, au spus sursele citate.

Raluca Turcan ar urma să devină prim-vicepreşedinte PNL, pentru a putea fi aleasă preşedinte interimar.

Funcția de președinte a Partidului Național Liberal a rămas vacantă după ce Alina Gorghiu și-a depus mandatul în urma rezultatelor catastrofale înregistrate de PNL la alegerile parlamentare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More