Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rămas bun impresionant pe drumul spre moarte – FOTO

1 302

keiser Lebretton officer

Zeci de polițiști s-au adunat pentru a da onorul pentru ultima dată unui ”coleg” de-al lor în drumul acestuia spre moarte.

S-a întâmplat în statul american Massachusetts, unde o ceremonie impresionantă a fost organizată în cinstea unui câine polițist. Acesta a fost însoțit de colegii ofițeri de la secția de poliție în timp ce era dus pe ultimul drum spre veterinar, unde a fost eutanasiat.

keiser Lebretton plymouth-2

Keiser, un ciobănesc german în vârstă de 2 ani şi jumătate, membru al departamentului de poliţie din oraşul Plymouth a fost dus la eutanasiere. Plutonierul Jamie Lebretton, stăpânul câinelui, a luat această decizie din cauza bolii de rinichi de care suferea patrupedul.

„Cu deosebit regret şi părere de rău vă anunţ retragerea partenerului meu, Keiser. Keiser a fost diagnosticat recent cu o disfuncţie renală gravă. S-a luptat cu această boală cu curaj şi cu o energie cum n-am mai văzut până acum“, a mărturisit ofiţerul Lebretton.

La înmormântarea lui Keiser, Lebretton le-a mulţumit colegilor pentru că şi-au prezentat onorurile. „Niciodată în toată cariera mea, nu am fost mai mândru ca acum. Nu aş fi putut cere nişte colegi mai buni şi Keiser a avut parte de cel mai frumos rămas-bun“, a spus Lebretton.

keiser Lebretton plymouth

Ofițerul a avut și un mesaj pentru fostul lui coleg cu patru lăbuțe: „Să te odihneşti în pace, prietene. Nu aş fi putut avea un partener sau un prieten mai bun ca tine. M-ai făcut un om mai bun, un poliţist mai bun. Până când ne vom revedea… Te iubesc şi o să-ţi duc dorul în fiecare zi“.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More