Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rămășițe umane găsite pe un drum comunal din județul Cluj

0 1.650

Polițiștii încearcă să stabilească identitatea unei persoane decedate. Rămășițele acesteia, în stare avansată de putrefacție, au fost descoperite pe un drum comunal.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi, la data de 27 mai a.c., în jurul orei 12:40, prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că au fost găsite rămăşiţe umane pe un drum comunal din localitatea Jucu de Mijloc.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei rurale, însoţiţi de specialişti criminalişti, pentru a verifica cele sesizate și a efectua investigații. Astfel, au fost descoperite fragmente umane, în stare avansată de putrefacție, pe drumul comunal, în dreptul unui teren arabil, la o distanță de circa 200 de metri față de DN1C și trecerea la nivel cu cale ferată.

Au fost efectuate activităţi de căutare pe o raza de 500 mp, context în care la o distanţă de aproximativ 20 m de locul unde au fost găsite rămăşiţele, au fost descoperite alte fragmente osoase.

În urma primelor investigaţii, nu s-a reuşit identificarea cadavrului, nefiind găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identităţii. Cadavrul  a fost transportat la IML Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru stabilirea stabilirea identităţii acestuia şi a  circumstanţelor exacte în care a survenit decesul. Aceștia au găsit diverese articole de îmbrăcăminte, pantofi negri cu şiret, tip gheată, şosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopetă, cu şnur la brâu şi buzunare laterale, bluză de corp de culoare mov, cămaşă albă cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii care să conducă la identificarea persoanei, sunt rugaţi să apeleze serviciul unic 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More