Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

RAR-ul și Poliția Gherla au controlat azi mașinile la ieșire din oraș – FOTO/VIDEO

0 120

control rar gherla-2

Poliţiştii gherleni  şi inspectorii RAR au desfășurat joi o acțiune de  verificare a legalităţii documentelor şi a stării maşinilor aflat în trafic la ieșire din Gherla.

Acţiunea a fost derulată de poliția Gherla în colaborare cu reprezentanţii RAR Cluj. Obiectivele urmărite au fost verificarea utilizării anvelopelor și a gradului de uzură al acestora, a mecanismului de frânare, sistemului de direcţie, instalaţiei de iluminare-semnalizare, a autenticităţii seriilor de identificare ale vehiculelor, precum si legalitatea montării si utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, decât cele omologate, concordanţa datelor din certificatul de înmatriculare cu cele tehnice ale vehiculelor, deţinerea inspecţiei tehnice periodice si valabilitatea acesteia. 

În cadrul acțiunii de la Gherla 20 de mașini au fost oprite pentru control, ridicându-se mai multe certificate de înmatriculare.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More