Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Râul Someș i-a curmat viața

0 1.278

Un bărbat si-a pierdut viaţa în urma unei încercări nereuşite de traversare a râului Someş.

 Reprezentantul IPJ Bistrița-Năsăud transmite prin intermediul unui comunicat de presă faptul că, în seara zilei de 26 iunie, polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre  dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud.

Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, Serviciul de Investigații Criminale, precum si alţi poliţişti din cadrul IPJ-Bistriţa-Năsăud, dar şi o echipă din cadrul I.S.U. – Bistriţa-Năsăud, în vederea efectuării de căutări.                 

Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său.

Întrucât la acea dată, căutarea fost sistată datorită lăsării întunericului, în data de 27 iunie, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someș, au mai notat cei de la IPJ Bistrița-Năsăud.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More