Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razia și studenții. Tânăr cercetat pentru fals în înscrisuri și fals privind identitatea – FOTO

0 401

Polițiștii au descins ieri dimineață în complexul studențesc Mărăști. Au aplicat mai multe sancțiuni și au întocmit un dosar penal.

Reprezentanții IPJ Cluj transmit că la data de  11.12.2018,  între orele 06:00-08:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul de Politie pentru Centrul Universitar, au organizat şi desfășurat o acţiune în Complexul Studențesc Mărăști.

Astfel au fost legitimați un număr de aproximativ 1500 studenți români şi aproximativ 50 studenți străini, dintre care 10 au fost informați în legătura cu prevederile legale privind regimul străinilor în România.  

Totodată au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni în valoare totală de 1.500 lei și a fost constatată o infracțiune de fals privind identitatea. De fapt un tânăr de 21 ani, din județul Alba, a prezentat o legitimație de cămin ca fiind a sa, deși era pe un alt nume, și de asemenea pe legitimație nu era aplicată nici o fotografie. În baza acesteia, tânărul locuia în cămin de la începutul anului universitar 2018-2019.

Legitimaţia a fost ridicată de poliţişti şi tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More