Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie a polițiștilor la o sală clandestină de poker în Baia Mare. Droguri și un polițist, găsiți la percheziții

0 3.821

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil, situat în municipiul Baia Mare, în incinta căruia exista suspiciunea că sunt organizate în mod clandestin jocuri de noroc. De asemenea, au fost puse în aplicare și 12 percheziții auto.

În urma activităților procedurale desfășurate, au fost surprinse în flagrant delict 12 persoane, care ar fi jucat jocuri de noroc, iar din cercetări a reieșit faptul că, aceștia ar fi practicat jocuri de noroc cu cărți, la o masă special destinată acestei activități.

Activitățile ar fi fost organizate de un bărbat, de 35 de ani, din Baia Mare.

În locația și autoturismele vizate au fost descoperite și indisponibilizate o masă specială, confecționată pentru practicarea jocului de tip poker, 5.900 de euro, 20.189 de lei, 800 de lire sterline, două cutii conținând 617 jetoane profesioniste de poker și 26 de pachete de cărți speciale pentru jocul de poker.

Totodată, asupra crupierului, au fost identificate și indisponibilizate 3 pungulițe din plastic care conțin o substanță de culoare verde cu miros înțepător, un praf alb și cristale albe, despre care există suspiciuni că ar putea face parte din categoria drogurilor de risc și mare risc, precum și un dispozitiv de mărunțire și un card susceptibil că ar fi folosit pentru consum.

De asemenea, la locația menționată, a fost identificat și un angajat al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, motiv pentru care, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de cercetări de către compartimentul de specialitate.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, al polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, Serviciului Criminalistic și specialiștilor din cadrul Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de desfășurare fără licență sau autorizație a oricăreia dintre activitățile din domeniul jocurilor de noroc.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More