Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie care s-a lăsat cu amenzi de 9.000 de lei – FOTO

0 438

Polițiștii au realizat o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor din locuințe și depistarea persoanelor urmărite.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 3 Poliție Rurală Baciu, au acționat, la data de 29 august a.c., între orele 06:00 – 10:00, pentru prevenirea faptelor antisociale, a furturilor din locuințe, menținerea ordinii și liniștii publice și depistarea persoanelor urmărite, anunță IPJ Cluj.

La acțiune au participat efective mărite de polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu, Biroului Rutier, Serviciului Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca. Acțiunea s-a derulat, cu precădere, în zona localităților Sânpaul, Mihăiești, Suceag și Mera.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 27 de persoane și au fost puse în executare 3 mandate de aducere. De asemenea, 11 persoane, bănuite de comiterea unor fapte antisociale, au fost conduse la sediul unității de poliție.Pentru neregulile constatate, s-au aplicat sancțiuni în valoare de circa 9.000 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991, a O.U.G. 55/2002 și a O.U.G. 195/2002. Polițiștii rutieri au retras 2 certificate de înmatriculare și au reținut un permis de conducere pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More