Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie cu efective mărite a polițiștilor clujeni – VIDEO

0 54

Prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii şi siguranței publice reprezintă priorităţi ale poliției clujene. Circa 50 de poliţişti, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au acţionat ieri pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru prevenirea faptelor antisociale.

La data de 23 martie, pentru creşterea gradului de siguranţă în comunitate şi descurajarea comportamentelor de tip infracţional, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au organizat și desfăşurat o acţiune de amploare, cu efective mărite, în zona Pata Rât.

Astfel, circa 50 de poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie urbană, luptători de intervenție rapidă, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj şi poliţişti locali, au fost angrenaţi în activităţi.
Acţiunea a vizat punerea în legalitate a persoanelor fără documente de identitate, depistarea celor care se sustrag de la urmărirea penală, precum şi descoperirea bunurilor căutate în temeiul legii.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 301 persoane şi au fost controlate 31 de autovehicule. La sediul secţiei de poliţie au fost conduse 20 de persoane bănuite de comiterea unor fapte antisociale.

De asemenea, a fost controlată activitatea a 12 societăţi comerciale din zonă.  Au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.540 lei, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului domicilierii și a regimului rutier.

Totodată, 6 câini comunitari au fost ridicaţi de organele specializate şi transportaţi la locurile special amenajate.
Acțiunile continuă pentru impunerea prevederilor legale și descurajarea faptelor antisociale, prin prezența vizibilă a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun cu fermitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More