Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie de noapte în Cluj-Napoca

0 102

Polițiștii din Cluj-Napoca au organizat o acțiune pe timp de noapte. Scopul a fost siguranța publică și prevenirea faptelor antisociale.

Conform IPJ Cluj, la data de 20 februarie, în intervalul 01:00-04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au continuat activitățile în cadrul planului de acțiune ,,Blocada”.

Astfel, în intervalul menționat, efective mărite de polițiști din cadrul structurilor de siguranță publică și patrulare, investigații criminale și rutieră au acționat pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru menținerea unui climat de siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale și a abaterilor rutiere, depistarea persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

S-a acționat, cu precădere, pe străzile: Calea Turzii, Horea, Calea Florești, Calea Mănăștur, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Donath, Tăietura Turcului, Traian Vuia, precum și în zona piețelor Gării și Unirii, din Cluj-Napoca.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 56 de persoane și au fost controlate 42 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, s-au aplicat 27 de sancțiuni contravenționale și a fost reținut un permis de conducere. Polițiștii vor continua acțiunile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More