Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie în cluburile din Baia Mare. Țintele: violența, prostituția și drogurile

0 304

Polițiștii au descins în cluburile din Baia Mare într-o acțiune de combatere a faptelor antisociale.

Sâmbătă noaptea, între orele 23:00 – 05:00, poliţiştii au desfăşurat o amplă acţiune în zona cluburilor de noapte situate pe raza municipiului Baia Mare, în scopul asigurării unui climat de siguranţă civică. Acţiunea a vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, verificarea legalităţii şi respectării normelor legale de funcţionare a localurilor publice cu program de noapte, identificarea persoanelor care au ca preocupări comercializarea şi/sau consumul de produse/substanţe psihotrope, combaterea prostituţiei şi a cerşetoriei. Concomitent au fost desfăşurate activităţi specifice pe arterele rutiere din imediata apropiere a obiectivelor verificate. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 50 de persoane.

În urma verificărilor efectuate a fost constatată o infracţiune privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 55 000 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate unor persoane care, fiind în stare de ebrietate, au avut o atitudine antisocială, dar şi pentru abateri de la prevederile legii privind drepturile de autor şi conexe.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţie rutieră şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.