Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Razie în cluburile din Baia Mare. Țintele: violența, prostituția și drogurile

0 394

Polițiștii au descins în cluburile din Baia Mare într-o acțiune de combatere a faptelor antisociale.

Sâmbătă noaptea, între orele 23:00 – 05:00, poliţiştii au desfăşurat o amplă acţiune în zona cluburilor de noapte situate pe raza municipiului Baia Mare, în scopul asigurării unui climat de siguranţă civică. Acţiunea a vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, verificarea legalităţii şi respectării normelor legale de funcţionare a localurilor publice cu program de noapte, identificarea persoanelor care au ca preocupări comercializarea şi/sau consumul de produse/substanţe psihotrope, combaterea prostituţiei şi a cerşetoriei. Concomitent au fost desfăşurate activităţi specifice pe arterele rutiere din imediata apropiere a obiectivelor verificate. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 50 de persoane.

În urma verificărilor efectuate a fost constatată o infracţiune privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Totodată, pentru neregulile constatate au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 55 000 de lei. Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate unor persoane care, fiind în stare de ebrietate, au avut o atitudine antisocială, dar şi pentru abateri de la prevederile legii privind drepturile de autor şi conexe.

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, poliţie rutieră şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More