Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie în cluburile din Baia Mare

0 377

Polițiștii băimăreni au descins în mai multe cluburi de pe raza orașului.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș transmite că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii au ajuns în opt localuri publice de pe raza municipiului Baia Mare. Aceștia nu au apărut cu intenția de a ştirbi din distracţia celor prezenţi în localurile respective, ci pentru a preveni producerea unor fapte antisociale, ce pun în pericol viaţa şi bunurile persoanelor.

În primul rând oamenii legii au urmărit depistarea persoanelor cu preocupări infracţionale, în special a celor care comit acte de violenţă, perturbă ordinea şi liniştea publică. Concomitent a fost verificată respectarea normelor legale de funcţionare a localurilor publice cu program de noapte, modul de asigurare a securităţii bunurilor şi valorilor, dar şi respectarea normelor de comerţ.

Astfel, între orele 23:00 – 04:00, au fost angrenaţi în acţiune poliţişti rutieri, de la structurile de ordine publică, investigaţii criminale, de investigarea criminalităţii economice, alături de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate. Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 32.000 de lei, dar s-au dat amenzi și pentru abaterile rutiere, amenzi în valoare de aproximativ 8000 de lei. Nu în ultimul rând au fost reţinute cinci permise de conducere, toate în cazul unor şoferi care conduceau în stare de ebrietate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More