Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie în scopul prevenirii și combaterii criminalității la Cluj-Napoca

0 107

În cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, alături de polițiștii Biroului Rutier și cel de Investigații Criminale Cluj, au acționat pe raza de competență pentru asigurarea și menținerea unui climat optim de siguranță publică și rutieră, dar și în scopul prevenirii și combaterii criminalității.

Potrivit IPJ Cluj, acțiunea s-a desfășurat cu efective mărite, polițiștii fiind sprijiniți de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj și polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

În acest context au fost legitimate 280 de persoane și verificate în trafic 28 de autovehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale.

Abaterile de la normele circulației pe drumurile publice au condus la reținerea a trei permise de conducere, pentru conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii au pus în executare trei mandate de aducere, în cauze aflate în cercetare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More