Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Razie în Târgu Lăpuș. S-a lăsat cu amenzi usturătoare

0 302

Polițiștii au ieșit în weekend pentru a veghea distracția tinerilor. Au fost constatate mai multe nereguli și s-a lăsat cu amenzi.

Conform IPJ Maramureș, poliţiştii din Târgu Lăpuş, sprijiniţi de cei din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, au desfăşurat în acest weekend activităţi pentru siguranţa tinerilor ce au ieşit la distracție. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost verificate şase discoteci şi baruri de pe raza de competenţă a oamenilor legii.

Întrucât au constatat că într-unul dintre localurile publice verificate se fuma, a fost aplicată o sancţiune contravenţională conform prevederilor Legii nr. 349/2002. Alte sancţiuni au fost aplicate pentru nereguli privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi ale legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6.500 de lei.

Alte şapte sancţiuni, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost aplicate şoferilor care au încălcat normele privind circulaţia pe drumurile publice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More