Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Razii în baruri și discoteci. Polițiștii au descoperit mai multe nereguli

0 167

Mai multe baruri și discoteci au fost luate la control de polițiști.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud anunță că, în noaptea de 29/30 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Acțiuni Speciale au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor săvârșite cu violență, contra patrimoniului și a celor din domeniul economic.

Astfel, oamenii legii au efectuat controale în 4 discoteci de pe raza municipiului Bistrița, Valea Bârgăului și Valea Someșului, fiind legitimate mai multe persoane și verificați operatorii economici. Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2000 lei.

De asemenea, polițiștii specializați în investigații criminale au desfășurat acțiuni în scopul verificării respectării obligațiilor impuse persoanelor supravegheate prin măsurile preventive instituite față de acestea. Ca urmare a încălcării obligației de a nu părăsi domiciliul, polițiștii au propus înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv pentru una dintre persoanele verificate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More