Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Răzvan Burlean, preşedintele FRF, întâlnire cu primarul dejean, Morar Costan – FOTO/VIDEO

0 232

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a avut azi o întrevedere cu primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal(FRF), a efectuat astăzi o vizită la Dej, in cadrul căreia s-a întâlnit cu primarul municipiului Dej, a participat la o conferință de presă, a vizitat terenul ”Obor” și stadionul municipal.

În cadrul întâlnirii s-au purtat discuții despre situația fotbalului la Dej și modalitatea în care FRF l-ar putea susține prin implementarea unui proiect de parteneriat, având ca scop amenajarea terenului din Obor, cu suprafață de gazon artificial, cu toate utilitățile aferente desfășurării în bune condiții a activităților sportive cu interes zonal.

Vizita domnului Răzvan Burleanu la Dej este una binevenită, în condițiile în care primăria a preluat clubul de fotbal Unirea din dorința de a menține tradiția în fotbal a municipiului nostru și de a pregăti și a susține cât mai mulți copii care își doresc să facă fotbal. Nu este un lucru ușor având în vedere că trebuie să asigurăm resursa umană și cea financiară, astfel încât să putem continua în condiții optime și din punct de vedere al terenurilor, dar prin sprijinul Federației Române de Fotbal confirmat astăzi de Președintele FRF, avem toată convingerea că vom reuși, pentru că este vorba pe lângă susținerea echipei de seniori, de o investiție în echipele de juniori, o investiție în copiii noștri” a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More