Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Răzvan Burleanu e noul preşedinte al FRF

0 95

razvan burleanu FRF

Răzvan Burleanu e noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. În primul tur, acesta a obţinut 72 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, Vasile Avram, a reuşit să convingă doar 59 de oficiali. Chivorchian a primit şi el 29 de voturi, iar 13 buletine de vot au fost anulate. Tânărul Burleanu s-a impus și în turul doi la o diferență covârșitoare.

La vot au participat 173 de membri afiliaţi din 224. De menţionat că Sorin Răducanu nu a primit niciun vot în primul tur, în timp ce Marcel Puşcaş s-a retras din cursă solicitându-le susţinătorilor săi să îl voteze pe Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu şi Vasile Avram au intrat în turul doi al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF. După zeci de minute de negocieri, Chivorchian şi-a îndemnat simpatizanţii să-l aleagă pe Răzvan Burleanu în turul secund. „Mulţumesc celor care m-au votat şi am rugămintea să daţi voturile mele viitorului, adică lui Răzvan Burleanu”, a spus Chivorchian.

În turul doi de scrutin, Răzvan Burleanu și-a adjudecat cele mai multe dintre voturi și astfel a câștigat președinția FRF. Ciudat e că în turul doi au fost înregistrate 175 de voturi, însă au fost doar 173 de electori. Burleanu a fost votat de 113 membri, iar Vasile Avram de numai 58.

”Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru încrederea voastră. Este o mare onoare! Vă promit că nu vă voi dezamăgi! De mâine trecem la treabă. Domnule Kassai, mâine pe biroul meu aștept demisia dumneavoastră. Sper ca mâine să o găsesc pe birou”, a spus Burleanu la finalul alegerilor.

Vă reamintim, principalul favorit al câştigării şefiei FRF, Gică Popescu, a ieşit din cursă după ce a fost condamnat la 3 ani şi o lună de închisoare cu executare.

foto: ilfovsport.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More