Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

RCS&RDS a cumpărat 50% din Hora TV

0 68

rds-rcs

Compania românească RCS&RDS a cumpărat 50% din acţiunile unei televiziuni din Zalău, fondate de cântăreţul de muzică populară Vasile Coca.

Potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de servicii TV cu un număr de aproximativ 3 milioane de abonaţi, a cumpărat pachetul de 50% din acţiunile Hora TV, informează Ziarul Financiar.

Postul de televiziune a fost deţinut de compania Profimusic SRL care difuzează preponderent muzică populară. Acţionarii Profimusic sunt Viorelia Coca (5%) şi Vasile Coca (45%), solist vocal al Ansamblului artistic profesionist “Porolissum” din Zalău.

RCS&RDS, companie controlată de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea, este cel mai mare jucător de pe piaţa de servicii TV şi internet fix, şi al doilea jucător de pe piaţa de telefonie fixă. Compania are şi propriile staţii TV. În 2012, RCS&RDS a avut afaceri de 459 mil. euro în 2012, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Sursa: zf.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More