Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reabilitarea acoperișurilor metalice sau din beton cu hidroizolație poliuretanică lichidă

1 414

Impermeabilizarea acoperișurilor clădirilor este expusă la factorii de mediu, la precipitații, variații de temperatură, vânt, umiditate, radiații UV. Acești factori nefavorabili pot afecta în timp durabilitatea materialelor folosite pentru impermeabilizarea acoperișului. Apariția unor fisuri în acoperișul de impermeabilizare poate afecta negativ îndeplinirea funcției sale. Pentru a preveni aceasta, respectiv pentru a proteja acoperișul de intemperii, este recomandată aplicarea unui sistem de hidroizolație poliuretanică care reprezintă un sistem de impermeabilizare împotriva umidității.

Acest sistem este ideal pentru orice fel de acoperiș – metalic sau din beton – oferă o hidroizolație excelentă a acoperișului pe termen lung. Hidroizolarea acoperișului este de înaltă performanță, se caracterizează prin durabilitate și rezistență ridicată la toți factorii de funcționare, la umiditate, temperaturi scăzute, ploaie, zăpadă, radiațiile UV.

Cea mai bună soluție este oferită de societatea Conduraru Grup care are o experiență de peste 15 ani în acest domeniu. Sistemul creat este ideal pentru întreținerea acoperișurilor, pentru realizarea unei lucrări de hidroizolații pe bază de poliuretan împotriva umidității. Aceasta este din materiale elastomere pure și din rășini poliuretanice cu proprietăți hidrofobe foarte bune și rezistență la radiațiile ultraviolete UV. Aplicarea membranei poluretanice se face prin metoda mecanizată prin pulverizare.

Această soluție face posibilă obținerea de etanșeitate pe termen lung a acoperișului. Aplicarea membranei lichide din materiale elastomere și rășini poliuretanice se face direct pe suprafața acoperișului, se realizează un proces a reabilitare a acestuia. Cei care  caută o soluție de reabilitare eficientă a acoperișului din metal sau din beton, pot afla mai multe aspecte despre o astfel de lucrare pe site-ul: https://hidroizolatii-conduraru.ro/hidroizolatii-poliuretanice.

Acoperișurile la care se aplică o hidroizolație poliuretanică sunt protejate cel puțin 20 de ani împotriva factorilor de mediu. Impermeabilizarea se face direct pe acoperiș și constă în aplicarea unei membrane poliuretanice lichide, care protejează împotriva celor mai dificile condiții de mediu. Se recomandă pentru halele din panouri sandwich sau pentru acoperișuri cu membrane bituminoase. Avantajul este că se întărește în timp scurt și are o excelentă durabilitate. Acest tip de impermeabilizare protejează împotriva zăpezii și a apei de ploaie. Impermeabilizarea se realizează în mod corespunzător și se folosesc materiale de calitate, astfel lucrarea va rezista foarte mulți ani și va asigura performanțe bune în ciuda factorilor de mediu nefavorabili.

Hidroizolația lichidă poliuretanică este indicată pentru terase, pentru acoperișurile metalice din tablă cutată ori din tablă fălțuită (care apare atât la acoperișurile plane cât și la cele înclinate). De asemenea, se aplică pe acoperișurile din beton.

Avantajele oferite de hidroizolația poliuretanică

Conduraru Grup

În primul rând membrana poliuretanică lichidă este foarte uniformă și oferă o acoperire foarte bună, flexibilă, de înaltă calitate. Hidroizolația acoperișului este proiectată pentru a proteja suprafața acestuia de efectele nefavorabile ale temperaturii variabile a aerului, ale precipitațiilor atmosferice sau ale umidității.

Societatea Conduraru Grup realizează o astfel de lucrare la un nivel excelent de performanță. Aplicarea membranei este extrem de bine realizată, la final are și un aspect frumos din punct de vedere al design-ului. Hidroizolația poliuretanică este alegerea ideală pentru acoperișurile metalice sau din beton, atât cele plane cât și cele înclinate, pentru că membrana de acest tip este foarte rezistentă, indiferent de condițiile de mediu. Ea își păstrează caracteristicile și la temperaturi scăzute și la umiditate mare.

Membrana poliuretanică are caracteristici de durabilitate foarte bune. Acest sistem de hidroizolație poliuretanică lichidă oferă o protecție durabilă acoperișurilor metalice și din beton. Este realizat de echipa de specialiști a societății Conduraru Grup care garantează calitatea tuturor lucrărilor efectuate. Se folosește o tehnologie avansată care oferă o lucrare impecabilă, cu un efect de înaltă calitate. Acest lucru arată faptul că acest sistem de hidroizolație a acoperișului va avea o durabilitate de peste 20 de ani.

Are o rezistență elastică mare care nu este afectată de schimbările de temperatură și nici de mișcarea tectonică. Membrana are rezistență și la efectele chimice sau mecanice. Este recomandată pentru acoperișurile din tablă sau beton, nu este afectată de radiațiile ultraviolete UV.

Reabilitarea acoperișurilor metalice sau din beton cu hidroizolație poliuretanică lichidă de către echipa de specialiști de la Conduraru Grup este cea mai bună alegere, garantează o etanșeitate pe termen lung a întregii structuri a acoperișului. Această societate folosește materiale de înaltă calitate, pune exigența și profesionalismul pe primul plan, respectă întotdeauna termenele și condițiile contractuale pentru fiecare client în parte.

Societatea folosește materiale de înaltă calitate de la Soprema, Bauder, EPDM Firestone, General Membrane, Kraft, Schomburg, pentru realizarea lucrărilor de hidroizolații, termoizolații, impermeabilizare în diferite construcții civile, industriale. A realizat astfel de lucrări complexe pentru Aeroportul Băneasa, Mega Image, LUXTEN SA, Pirelli România, CS DINAMO, Synergy, Soprex, Cubic Residence, Apulum 94, Pangram și alții.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Hidroizolatii spune

    Putem sa confirmam ca firma este Conduraru este o firma serioasa care efectueaza lucrari de calitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More