Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reabilitarea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică de la Gherla costă 3,5 milioane de lei

0 59

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Gherla va fi reabilitat cu finanțare nerambursabilă. Contractul a fost semnat azi, din suma totală aproape 2,7 milioane de lei reprezentând asistență financiară nerambursabilă. Restul de bani vor fi dați de Consiliul Județean Cluj.

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Gherla va furniza servicii specializate în regim rezidențial tinerilor cu handicap neuropsihiatric, precum servicii de recuperare și reabilitare, dar și terapie ocupațională, psihoterapie și psihopedagogie.

În urma reabilitării, capacitatea de cazare a beneficiarilor crește de la 40 de locuri la 50 de locuri. De asemenea, vor fi create cinci săli pentru activitățile specifice desfășurate în Centru.

Potrivit Consiliului Județean Cluj, valoarea totală a proiectului este de 3.485.164,28 lei. Valoarea totală eligibilă este de 2.712.161,52 lei și reprezintă asistență financiară nerambursabilă solicitată în valoare de 2.657.918,29 și cofinanțarea din partea Consiliului Județean Cluj în valoare de 54.243,23 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More