Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reabilitarea Liceului Tehnologic „Someș” Dej și a Grădiniței Arlechino, pe ordinea de zi a ședinței de îndată a Consiliului Local Dej

0 59

Consilierii locali dejeni sunt convocați mâine, 7 decembrie, de la ora 14, la o ședință de îndată a Consiliului Local Dej.

Pe masa consilierilor locali se află două proiecte de hotărâre care se referă la reabilitarea Liceului Tehnologic „Someș” Dej și a Grădiniței Arlechino din Dej.

Ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local Nr. 114 din data de 16 septembrie 2016  privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și finanțarea de la bugetul local pentru proiectul „Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit ”Arlechino”, Municipiul Dej, județul Cluj”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Hotărârii Consiliului Local Nr. 141 din data de 27 octombrie 2016 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și finanțarea de la bugetul local pentru proiectul „Reabilitarea și modernizarea Liceului Tehnologic „Someș” Dej, Municipiul Dej, județul Cluj”.

      

Dosarele cu materialele prezentate la ordinea de zi pot fi ridicate de către consilieri, începând cu data de 6 decembrie 2016, ora 13,00, de la Secretariatul Consiliului Local din sediul Primăriei Municipiului Dej – Camera Nr. 15.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More