Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reacția Alianței USR PLUS la mutarea primarului Dejului de la PSD la PNL: Ieri PSD-ist, azi urmaș al Brătienilor!

0 845

Printr-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției, Alianța USR PLUS Dej își declară profunda dezamăgire față de mutarea primarului Dejului, Costan Morar de la PSD la PNL.

”Alianța USR PLUS Dej se declară profund dezamăgită de viitoarea candidatură a   actualului primar PSD Morar Costan pentru un nou mandat de primar din partea PNL. Traseismul politic și trădările de ultim moment înainte de alegeri ating cote maxime, iar PNL profită intens de hemoragia de care suferă PSD în această perioadă.

            Un asemenea comportament politic complet lipsit de principii, verticalitate și onoare venind din partea actualului primar Morar Costan nu ne-ar lua prin surprindere, iar prin acest gest tocmai ne-a demonstrat că nu pune nicio secundă alegătorii dejeni și interesele lor mai presus de interesele personale.

            Am aprecia din partea conducerii PNL Dej o explicație publică a acestui gest, motivele pentru care un partid cu o istorie de peste 150 de ani nu a reușit să găsească și să propună un liberal cu vederi de dreapta pentru primăria Dej, motivele pentru care acceptă traseiști în conducerea partidului și o explicație despre cum ajută acest gen de tranzacționare a funcțiilor politice în lupta împotriva  corupției în politică.

            Noi, Alianța USR PLUS dezaprobăm astfel de practici la  care au recurs PNL si PSD deoarece traseismul politic nu doar loveşte doar  în temeiurile etice şi morale ale societăţii, ci viciază întregul sistem politic precum şi procesele politice din ţară. Acest mod toxic de a face politică și de tranzacționare a oamenilor și a funcțiilor publice a făcut atât rău democrației în ultimii 30 de ani și a îndepărtat cetățenii de politicieni.  

             De aceea noi, venim în fața dumneavoastră, nu doar cu un slogan, ci chiar cu oameni noi în politică, care pun interesul cetățeanului înaintea interesului personal.

Alianța USR PLUS Dej

Echipa de comunicare”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More