Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reacție în viteză a pompierilor. Incendiu oprit la timp și un pericol îndepărtat din drum – FOTO

0 345

Pompierii sălăjeni au dat dovadă de reacții rapide. Au reușit să oprească la timp un incendiu izbucnit la o mașină, dar și să îndepărteze de pe carosabil un copac căzut, veritabil pericol pentru circulație.

Pompierii sălăjeni au avut ieri, 25 ianuarie, reacții rapide și eficiente. Datorită acestora un incendiu a fost oprit din fașă, iar pericolul apariției unor accidente rutiere a fost și el eliminat în cel mai scurt timp.

Astfel, ISU Sălaj a transmis că ieri, în jurul orei 16:00, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe strada Porolissum, din Zalău. Incendiul a fost stins într-un timp extrem de scurt, iar cauza probabilă a acestuia a fost de natură electrică, un scurtcircuit de la un cablu electric defect. Incendiul a avariat o parte din componentele compartimentului motor.

De asemenea, în seara aceleiași zile, Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină pe DN 1 H, la intrare în judeţul Sălaj, dinspre localitatea Aleşd. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a îndepărta un copac căzut pe partea carosabilă. Pericolul a fost eliminat în mod rapid, iar banda de circulaţie a fost degajată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More