Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rebela Ecaterina Andronescu, sigură că un candidat PSD poate câștiga prezidențialele

0 565

Ecaterina Andronescu, ca un Hopa Mitică, susține acum o incontestabilă viitoarea victorie a partidului în alegerile prezindențiale.

Ecaterina Andronescu, cea care nu de mult ridica arma împotriva lui Liviu Dragnea, o dă la întors și, într-un sistem al bulgărelui de zăpada, se acoperă din ce în ce mai mult, din nou, cu steagul roșu și propaganda PSD. După ce loialitatea i-a fost cumpărată încă o dată cu fotoliul Ministerului Educației, doamna Andronescu susține sus și tare că partidul și candidatul partidului la prezidențiale are șanse incontestabile de a câștiga viitoarele alegeri.

În acest mod cei de la Agerpres au publicat spusele acesteia într-o intervenție la postul de televiziune Antena 3. Acolo, doamna Andronescu a vorbit despre dimensiunea electoratului PSD și viitoarea zdrobitoare izbândă a partidului.

„Dacă există înţelegere în alianţă să iasă cu un singur candidat, şansele cresc. Dacă această înţelegere nu va exista, fiecare partid va avea propriul său candidat şi cred că PSD-ul, cu dimensiunea pe care o are în electorat, are toate şansele candidatul PSD-ului nu numai să intre în turul doi, dar chiar să câştige. Sau candidatul alianţei. (…) Momentan suntem înainte de o decizie, deci putem să vorbim doar despre scenarii posibile”, au fost cuvintele pline de încredere ale Ecaterinei Andronescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.