Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rebela Ecaterina Andronescu, sigură că un candidat PSD poate câștiga prezidențialele

0 687

Ecaterina Andronescu, ca un Hopa Mitică, susține acum o incontestabilă viitoarea victorie a partidului în alegerile prezindențiale.

Ecaterina Andronescu, cea care nu de mult ridica arma împotriva lui Liviu Dragnea, o dă la întors și, într-un sistem al bulgărelui de zăpada, se acoperă din ce în ce mai mult, din nou, cu steagul roșu și propaganda PSD. După ce loialitatea i-a fost cumpărată încă o dată cu fotoliul Ministerului Educației, doamna Andronescu susține sus și tare că partidul și candidatul partidului la prezidențiale are șanse incontestabile de a câștiga viitoarele alegeri.

În acest mod cei de la Agerpres au publicat spusele acesteia într-o intervenție la postul de televiziune Antena 3. Acolo, doamna Andronescu a vorbit despre dimensiunea electoratului PSD și viitoarea zdrobitoare izbândă a partidului.

„Dacă există înţelegere în alianţă să iasă cu un singur candidat, şansele cresc. Dacă această înţelegere nu va exista, fiecare partid va avea propriul său candidat şi cred că PSD-ul, cu dimensiunea pe care o are în electorat, are toate şansele candidatul PSD-ului nu numai să intre în turul doi, dar chiar să câştige. Sau candidatul alianţei. (…) Momentan suntem înainte de o decizie, deci putem să vorbim doar despre scenarii posibile”, au fost cuvintele pline de încredere ale Ecaterinei Andronescu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More