Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rechizite și hăinuțe pentru copiii unor familii din Rugășești și Salatiu, din partea social-democraților dejeni

0 402

Campania de ajutorare a unor familii cu situație materială precară din localitățile Rugășești și Salatiu, demarată în vara acestui an de social-democrații dejeni, a continuat azi printr-o acțiune în cadrul căreia au fost donate rechizite și hăinuțe pentru copiii acestor familii.

”La început de an școlar, reprezentanții organizației TSD Dej- Andrei Bradea (președinte) Kantor Ionuț (președinte executiv), Ciubăncan Adrian (vicepreședinte) și Marinela Gujan (secretar general), alături de domnul deputat Cornel Itu și primarul comunei Cășeiu, domnul Silviu Boldor, continuă acțiunile caritabile pentru familiile care acum o lună au primit pachete cu haine și alimente, precum și materiale de construcții”, se precizează în comunicatul de presă al PSD Dej.

De această dată, copilașii de la Rugășești și Salatiu s-au bucurat de rechizite și hăinuțe care le vor fi de mare ajutor în anul școlar ce urmează.

De asemenea, familiile au primit din partea deputatului un sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor de construcție, urmând ca în săptămânile viitoare să le fie trimise mai multe materiale de construcții.

“Spre bucuria mea, astăzi am reușit să însoțesc organizația de tineret la casele familiilor care au fost ajutate în această vară. Am întâlnit în sânul acestor familii părinți muncitori care fac tot ce le stă în putință pentru a-și crește copii. Asemenea caractere nu pot fi decât admirate. Sperăm că ajutorul nostru va păstra cât mai mult zâmbetele minunaților copii. Ar trebui să ne amintim mai des cum se aplică adevărata social-democrație”, a spus deputatul Cornel Itu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More