Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Reciclarea hârtiei instantaneu. Acest lucru va fi posibil cu noul device PaperLab – VIDEO

0 435

O companie de renume din domeniul producției de imprimante, va lansa în cursul lunii iunie un device care va permite reciclarea hârtiei aproape  instantaneu.

Gigantul IT Epson  își propune să facă reciclarea atât de simplă în cât să fie avantajos din punct de vedere economic pentru companii, prin acest fel fiind și foarte ecologic scăzând ritmului despăduririlor.

Principiul de funcționare este foarte simplu: utilizatorul introduce un teanc de hârtie folosită la un capăt, maşinăria o descompune în bucăţi foarte mici şi o reasamblează în interior astfel încat la capătul celălalt să iasă hârtie nouă.

Compania japoneză susţine că timpul de producere al unei coli de hârtie este de sub 3 minute, iar pentru a realiza o coală de hârtie este nevoie de 14 bucăţi A4 folosite.

Noua invenţie va ieţi pe piaţa japoneză anul acesta, însa nu se cunosc detalii despre preţ. Purtătorul de cuvânt al companiai japoneze atrage atenţia asupra beneficiilor economice ale device-ului, care se extind mai departe de costul hârtiei. Multe companii cheltuie în prezent sume mari de bani pentru a transporta în siguranţă documente confidenţiale la fabricile de recilare, iar acest nou gadget le va permite să treacă prin tot procesul, în propriul sediu, cu o simpla apăsare de buton., scrie Digi24.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More