Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Record: 35 de mii de lei amenzi şi zece permise reţinute în patru ore

0 239

Într-un control în trafic efectuat duminică, poliţiştii au dat, în doar patru ore, amenzi în valoare de 35 de mii de lei şi au reţinut zece permise de conducere.

Pentru unii şoferi care se grăbesc să ajungă la destinaţie legea nu pare să fie un obstacol. În ciuda unor statistici evidente, care reflectă faptul că cele mai multe accidente de circulaţie produse pe raza judeţului Maramureş sunt cauzate de viteză excesivă, tot mai mulţi şoferi apasă prea tare pedala de acceleraţie, încălcând limitele legale de deplasare. Determinaţi să reducă numărul accidentelor, poliţiştii rutieri acţionează zilnic pe drumurile publice din judeţ. Aşadar chiar duminică, 28 octombrie, în doar patru ore, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 35.000 de lei şi au fost reţinute 10 permise de conducere.

Astfel, între orele 14.00 – 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat cu aparatura radar din dotare pentru depistarea şoferilor care, conducând cu viteză excesivă, pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Au fost oprite pentru control 81 de autoturisme şi, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale. 48 dintre acestea au fost aplicate vitezomanilor.

Totodată, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere, atât pentru viteză excesivă cât şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More