Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Record la maternitatea din Zalău: o femeie a născut un bebe de aproape 6 kilograme

0 282

bebelus nou nascut

O femeie de 37 de ani din Șimleu Silvaniei a dat naștere marţi unui băieţel de aproape şase kilograme.

Bebeluşul a venit pe lume seara la ora 21 și a cântărit la naștere 5.910 grame. Acesta s-a născut pe cale naturală şi măsoară 57 de centimetri. Nașterea a decurs normal, mama și copilul urmând să fie externați în câteva zile.

Acesta este cel de-al treilea copil al femeii din Șimleu Silvaniei, care mai are o fetiță de opt ani și încă un băiețel de doi ani, și ei fiind născuți pe cale naturală.

“Fetiţa a cântărit, la naştere, aproape patru kilograme, iar băiatul de doi ani, 5.480 de grame. De această dată a fost puţin mai greu. Travaliul a început după-amiază, după ora 16. De la Şimleu am fost adusă cu ambulanţa aici la Urgenţă, iar când am ajuns era prea târziu pentru cezariană, aşă că am născut şi a treia oară tot pe cale naturală “, a povestit Andrea, mama nou-născutului, pentru magazinsalajean.ro.

Chiar dacă și precedentele două nașteri pe care le-a avut au fost dificile, Andrea recunoaște că nașterea lui Grego a fost cea mai grea. Asta pentru că bebelușul s-a și grăbit să vadă lumina zilei cu zece zile mai devreme.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More