Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Record la maternitatea din Zalău: o femeie a născut un bebe de aproape 6 kilograme

0 36

bebelus nou nascut

O femeie de 37 de ani din Șimleu Silvaniei a dat naștere marţi unui băieţel de aproape şase kilograme.

Bebeluşul a venit pe lume seara la ora 21 și a cântărit la naștere 5.910 grame. Acesta s-a născut pe cale naturală şi măsoară 57 de centimetri. Nașterea a decurs normal, mama și copilul urmând să fie externați în câteva zile.

Acesta este cel de-al treilea copil al femeii din Șimleu Silvaniei, care mai are o fetiță de opt ani și încă un băiețel de doi ani, și ei fiind născuți pe cale naturală.

“Fetiţa a cântărit, la naştere, aproape patru kilograme, iar băiatul de doi ani, 5.480 de grame. De această dată a fost puţin mai greu. Travaliul a început după-amiază, după ora 16. De la Şimleu am fost adusă cu ambulanţa aici la Urgenţă, iar când am ajuns era prea târziu pentru cezariană, aşă că am născut şi a treia oară tot pe cale naturală “, a povestit Andrea, mama nou-născutului, pentru magazinsalajean.ro.

Chiar dacă și precedentele două nașteri pe care le-a avut au fost dificile, Andrea recunoaște că nașterea lui Grego a fost cea mai grea. Asta pentru că bebelușul s-a și grăbit să vadă lumina zilei cu zece zile mai devreme.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.