Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Recorduri la Zilele Clujului. Unul mondial, celălalt național – VIDEO

0 249

record cup song cluj

Zilele Clujului au debutat în forță, cu un record mondial. Mai mult de 1.500 de copii din 26 de școli clujene au participat la înregistrarea cântecului The Cup Song, împreună cu solista Alexandra Ungureanu și cu trupa Crush.

Recordul precedent fusese stabilit de o școală din Canada. “Am venit aici pentru că ne place The Cup Song și vrem să ne distrăm. Nu am repetat foarte mult, pentru că este foarte ușor“, a spus una dintre participantele la evenimentul inițiat de Transylvania College din Cluj. “Îmi place foarte mult Alexandra Ungureanu, de aceea am venit la eveniment. Și, desigur, ca să intrăm în Cartea Recordurilor“, a spus o altă participantă. La finalul înregistrării în care copiii au cântat la unison cu ajutorul unor pahare de carton, a urmat o bătălie generală cu pudră colorată, în Piața Unirii din centrul vechi al orașului.

”Sunt foarte mândru de tinerii noștri care au pregătit acest record, care se implică în sărbătoarea orașului nostru. Zilele Clujului din acest an sunt o celebrare a celei mai prețioase resurse pe care Clujul o are: tinerii săi și acest record este una dintre cele mai puternice dovezi în acest sens. Entuziasmul, candoarea, efervescența specifice tinereții vor cuceri orașul, provocându-ne pe toți să ne bucurăm și să ne destindem împreună”, a spus Emil Boc, primarul Clujului.

După performanța mondială din prima zi a Zilelor Clujului, duminică s-a stabilit un nou record, la finalul Festivalului Culinar Internațional, când a fost servită cea mai mare prăjitură cu brânză din țară.

Uriașul cheesecake a fost împărțit celor prezenți de către organizatori, în frunte cu primarul Emil Boc.

FOTO: Facebook – Emil Boc (Pagina Oficiala)

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More