Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Rectificarea bugetului municipiului Dej, pe masa consilierilor locali într-o ședință de îndată

0 48

La nici o lună de zile după ce a fost adoptat, bugetul de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2017 este supus rectificării, într-o ședință de îndată a Consiliului Local Dej programată  pentru mâine.

În cadrul acestei ședințe pe masa consilierilor locali dejeni se vor afla și alte proiecte de hotărâre, care se referă la modernizarea unui lot de străzi din municipiu, extinderea rețelei de apă și canalizare, dar și lucrări la obiective importante precum grădinițe și o creșă.

Tot în ședința de mâine se va dezbate și un proiect de hotărâre privind Reabilitarea și modernizarea Complexului Sportiv Polivalent Municipiul Dej, sau cel referitor la Amenajare parcare Parc Balnear Toroc”, în valoare estimată de 2.800.000 lei.

ORDINE DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Modernizare Străzi în Municipiul Dej, județul Cluj”.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate, respectiv Devizului general și al indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Extindere rețele de apă și canalizare în Municipiul Dej, județul Cluj”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu Program prelungit ”Lumea Piticilor”, Municipiul Dej, Strada Aurora Nr. 3, județul Cluj”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Realizarea și dotarea Grădiniței cu Program prelungit ”Junior”, Municipiul Dej, Strada Înfrățirii Nr. 30, județul Cluj
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitarea și dotarea Creșei din Municipiul Dej, Strada Regina Maria Nr. 19, județul Cluj”.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico – economici aferenți Proiectului ”Reabilitartea și modernizarea Complexului Sportiv Polivalent Municipiul Dej, județul Cluj”.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea finanțării multianuale a obiectivului de investiții ”Amenajare parcare Parc Balnear Toroc”, în valoare estimată de 2.800.000 lei.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2017.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More