Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Redactorul-șef Times New Roman judecată cu Viorica Dăncilă. Cere prejudicii de 1 RON

0 162

Redactorul-șef al ziarului de satiră Times New Roman anunță că o dă în judecată pe Viorica Dăncilă. Acesta cere prejudicii simbolice de 1 leu, căci „eu sau colegii mei luptăm pentru păstrarea libertății de exprimare, nu pentru bani.”

Călin Petrar, redactorul-șef al ziarului Times New Roman anunță printr-un comunicat de presă că acționează în instanță împotriva prim-ministrului, Viorica Dăncilă. El își motivează acțiunea prin faptul că Viorica Dăncilă a dat în judecată publicația pentru denigrarea imaginii căci afirmă Călin Petrar „Viorica Dăncilă ne cere mie și colegilor mei de la Times New Roman 100.000 de euro pentru că am spus despre ea într-un articol că este tâmpită.”

Redactorul-șef continuă în comunicatul său să explice că această acțiune a doamnei Dăncilă reprezintă un lucru, spune el, „nu doar revoltător, ci de-a dreptul kafkian”, mai ales că apelativul adresat acesteia este o „banală constatare” dovedită prin gafele continue ale șefului de guvern.

Nu în ultimul rând, daunele pe care le cere Călin Petrar se ridică la suma de 1 RON. El motivează această decizie prin simplul fapt „că eu sau colegii mei luptăm pentru păstrarea libertății de exprimare, nu pentru bani.” Amintim că doamna Viorica Dăncilă cere daune în valoare de 100.000 de euro.

Întregul comunicat îl puteți citi aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More