Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Referendum: 91,61% de voturi au fost DA

1 318

Primele rezultate oficiale ale referendumului au fost anunțate. 91,61% de voturi au fost DA.

Biroul Electoral Central a dat publicității primele rezultate oficiale ale referendumului. Așadar 91,61% din voturi au fost DA și 6,42% NU.

Reamintim că numărul de persoane înscrise pe listele permanente a fost de 3.778.716. Dintre acestea, 3.461.581, însemnând 91,61% din numărul participanţilor, au votat „Da”, 242.671, însemnând 6,42% din numărul participanţilor, au votat „Nu”, iar restul de 74.414 de voturi (1,97%) au fost nule.

Prezenţa la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei a fost de 20,96 la sută, referendumul nefiind validat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Ce sa cred?! Încep cu mențiunea ca aceasta comunitate care trebuie tolerata mi-e complect indiferenta. Asta ca să nu pot fi acuzat de nimic. Dar va întorc întrebarea astfel: că-ți au fost în piață cu #rezist de au căzut guverne și s-au deschis dosare penale și cât înseamnă asta fata de mai mult de 3 milioane de români? Dar este de amintit:grija mare cine seamănă vânt culege furtună. Nu v-ați fi nici mai bogați nici mai deștepți nici mai stimați. Va trebui sa fiți cu grija mult mai mare!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More