Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Referendum: 91,61% de voturi au fost DA

1 438

Primele rezultate oficiale ale referendumului au fost anunțate. 91,61% de voturi au fost DA.

Biroul Electoral Central a dat publicității primele rezultate oficiale ale referendumului. Așadar 91,61% din voturi au fost DA și 6,42% NU.

Reamintim că numărul de persoane înscrise pe listele permanente a fost de 3.778.716. Dintre acestea, 3.461.581, însemnând 91,61% din numărul participanţilor, au votat „Da”, 242.671, însemnând 6,42% din numărul participanţilor, au votat „Nu”, iar restul de 74.414 de voturi (1,97%) au fost nule.

Prezenţa la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei a fost de 20,96 la sută, referendumul nefiind validat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Stefan spune

    Ce sa cred?! Încep cu mențiunea ca aceasta comunitate care trebuie tolerata mi-e complect indiferenta. Asta ca să nu pot fi acuzat de nimic. Dar va întorc întrebarea astfel: că-ți au fost în piață cu #rezist de au căzut guverne și s-au deschis dosare penale și cât înseamnă asta fata de mai mult de 3 milioane de români? Dar este de amintit:grija mare cine seamănă vânt culege furtună. Nu v-ați fi nici mai bogați nici mai deștepți nici mai stimați. Va trebui sa fiți cu grija mult mai mare!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More