Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Refuzați de Asociația de Protecția Animalelor, trei cățeluși sunt lăsați să moară pe digul Someșului – FOTO

0 85

O cititoare a site-ului nostru a transmis pe adresa redacției câteva imagini sfâșietoare cu trei puiuți de cățeluși, abia fătați, lăsați de izbeliște să moară pe digul râului Someș, la Dej.

Cea care i-a găsit spune că a sunat la Asociația de Protecția Animalelor de la Dej, pentru a cere ajutor, însă i s-a răspuns că adăpostul primăriei este plin până la refuz și astfel cei trei puiuți nu pot fi luați în adăpost.

Tânăra din Dej, nu are cum să ia acasă cele trei suflețele și nici nu știe la cine să apeleze pentru ajutor, astfel că a cerut sprijinul nostru cu speranța că se vor găsi ceva oameni cu suflet mare care să-i ia acasă pe cei trei micuți, în regim foster, cel puțin pentru o perioadă până când vor putea fi dați spre adopție sau primiți în adăpostul public..

Având în vedere că au doar câteva zile de viață, puiuții trebuie îngrijiți permanent, hrăniți din trei în trei ore și adăpostiți la căldură.

Acum, cățelușii sunt pe malul Someșului, aruncați în iarbă în zona digului de lângă terasa Weekend. Sunt uzi până la piele, după ce i-a prins ploaia torențială ce s-a abătut azi asupra Dejului, sunt înfrigurați și înfometați.

ACTUALIZARE:

La doar câteva ore de la publicarea acestui articol situația cățelușilor s-a rezolvat. Prin intervenția Asociației Anima Pro Terra și a unor oameni cu suflet, cățelușii au fost salvați, fiind luați în foster de iubitori de animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More